Hjelp, jeg skriver bok!

Mange synes roboter er noe av det mest spennende som finnes. Det gjør jeg også. Jeg elsker å lese bøker og tegneserier og se filmer om roboter. Og nå har jeg til og med skrevet ei bok om dem!

Vanskelig og morsomt

Jeg elsker å skrive. Jeg synes faktisk jeg er ganske flink til det også. Jeg har skrevet i aviser og blader, på blogger og nettsider. Men jeg har aldri skrevet ei hel bok før. Derfor synes jeg det er både vanskelig og morsomt, spennende og skummelt. Heldigvis får jeg mye hjelp fra Mangschou, forlaget som skal gi ut boka. Jeg har også fått mye hjelp fra flinke robotforskere og andre som veit mye mer om roboter enn meg. Derfor trur jeg faktisk det blir ei ganske bra bok til slutt.

Det tar fryktelig lang tid å skrive ei bok. Jeg har brukt mer enn et år på å skrive manuskriptet til boka. Nå er teksten endelig ferdig. Men det er ikke boka! Denne boka skal nemlig ha bilder også. Fotografier og tegninger. Nå jobber både jeg og forlaget med å finne flotte fotografier. Tegnerne tegner. Dyktige designere tenker ut hvordan de skal sette sammen tekst og bilder.

Alt dette må være ferdig til påske. Da skal nemlig boka trykkes. Og i midten av mai kommer den til en bokhandel nær deg!

Nysgjerrig på roboter

Fram til da kan du følge med på denne bloggen. Her skal jeg skrive litt om det å lage bok, og ganske mye om roboter. Er du nysgjerrig på roboter? Da kan jeg love deg masse spennende, morsomt og interessant robotstoff, både her og i boka. Følg med framover!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s