Om meg

Hei!

Jeg heter Magnus Holm. Jeg jobber som frilansjournalist, forfatter og oversetter. Jeg skriver mest om forskning og teknologi, både for barn og voksne. Som journalist har jeg blant annet skrevet for Nysgjerrigper, Forskning.no og Teknisk Ukeblad. Og så har jeg skrevet ei bok om roboter!

Hvis du liker det jeg skriver her på bloggen, kan du lese mer jeg har skrevet på nettsidene til Nysgjerrigper og Forskning.no. Og hvis du liker bildene mine kan du se flere på Instagram.

Jeg har også skrevet ei bok om snø, og ei om det kjempestore tallet Googolplex. Hvis du liker robotboka, kan det godt hende du liker dem også!

Jeg er medlem i Norsk Forfattersentrum. Det er en organisasjon som jobber for at bokormer over hele landet skal få møte både litteratur og forfattere. Forfattersentrum formidler forfattere til skolebesøk, skrivekurs, bokbad og mye annet. Kanskje kommer jeg på besøk til en skole eller et bibliotek nær deg?

Jeg har ei egen side i Forfatterkatalogen. Der kan du lese mer om meg og bøkene mine.

Når jeg ikke skriver, leser eller tar bilder, liker jeg å være ute i naturen. Jeg elsker å stå og gå på ski, sykle, gå tur og padle kano.

Er det noe du lurer på? Da kan du jo sende meg en epost. Skriv inn i skjemaet under og trykk på «send»

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s