On the road again

bilrattbloggSelv om det er over to år siden Nysgjerrig på roboter kom ut, jobber jeg fortsatt med boka. Jeg reiser nemlig rundt og leser fra boka, viser bilder og video og forteller om roboter. På skoler, bibliotek og litteraturhus.

I 2013 besøkte jeg skoler i Sør-Trøndelag og Ryfylke. Høsten 2014 er det klart for nok en Trøndelagsturné, samt en tur til Lofoten.

I begynnelsen av september går turen til Malvik. Våren 2015 står Fosen for tur. Turnéplaner og mer informasjon om opplegget i Trøndelag finner du på nettsidene til Den kulturelle skolesekken i Sør-Trøndelag.

I slutten av september skal jeg besøke skoler i Lofoten. Turnéplan og mer informasjon om Lofotenturneen finner du hos Den kulturelle skolesekken i Nordland.

Det blir ikke bare skoler jeg besøker i høst. Lørdag 11. oktober tar jeg med meg boka mi til Litteraturhuset i Oslo. Her er det både gratis og åpent for alle!

Kanskje vi sees i høst en gang?

OPPDATERING: Jeg har nettopp fått et nytt oppdrag. Tidlig i oktober kommer jeg også til skoler i Krødsherad, Modum og Sigdal i Buskerud.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s